تبلیغات
- اخبار روز ،متون علمی و ادبی،دانلود،آموزش وبلاگ نویسی و .. - مطالب اردیبهشت 1393
ما ســــــــــــعی میكنیم بهترین هــــــــــــــــا را در این جـــــــــــا برایتــــــــان تــــــــدار ك ببینیم

-
-
تاریخ : شنبه 27 اردیبهشت 1393
نویسنده : سعید ابدالی
علی حسینی، متخصص طب سنتی گفت: هندوانه میوه‌ای است که مزاج سرد و تر دارد و رنگ آن در ویتامینش تأثیری ندارد به همین دلیل، مهم این است که هندوانه کاملاً رسیده و شیرین باشد. وی گفت:هندوانه منبع بسیار خوبی از ویتامین C و A است و نسبت به سایر میوه‌ها و سبزی‌ها، مقدار بیشتری کاروتنوئید دارد.

این متخصص طب سنتی افزود: هندوانه میوه‌‌ای است که حاوی میزان بالایی از سدیم و پتاسیم است به همین دلیل از بدن در برابر بیماری‌های مختلفی مانند آسم و برخی سرطانها مانند سرطان روده و پروستات محافظت می‌کند. حسینی گفت: هندوانه دارای آنتی ‌اکسیدانی به نام لیکوپن است که رادیکال‌های آزاد و مضر را از بین می‌برد به همین دلیل از وقوع سکته قلبی جلوگیری می‌کند و به کاهش خطر سرطان پروستات هم کمک می‌کند.

وی ادامه داد: هندوانه باعث رقیق شدن خون می شود و مصرف آن، برای افرادی که خون غلیظ دارند مناسب است.همچنین چون برای تعدیل مزاج مناسب است افرادی که صفرا در معده و کبدشان زیاد تولید می‌شود بیشتر از این میوه مصرف کنند. این متخصص طب سنتی گفت: مصرف هندوانه برای افرادی که دارای بدنی لاغر، خشک و گرم هستند بهتر است چون جلوی ضعف آنها را می گیرد.

حسینی، بهترین زمان خوردن هندوانه را بین دو وعده غذایی دانست و گفت: مصرف هندوانه بلافاصله بعد از خوردن غذا باعث اختلال هضم می‌شود و در حالت ناشتا مخصوصاً در هوای گرم یا در هنگام تشنگی، مضر است. وی ادامه داد: در عین حال خوردن هندوانه برای افراد سردمزاج یا کسانی که معده سرد دارند مضر است و در طولانی مدت باعث ضعیف شدن عملکرد هضم و درد مفاصل می شود بنابراین بهتر است این افراد به همراه هندوانه، عسل و قند مصرف کنند.

این متخصص طب سنتی با اشاره به منع مصرف هندوانه در افرادی که مشکل طحال دارند گفت: علائم مشکل طحال بعد از خوردن هندوانه، احساس درد یا نفخ در محل چپ شکم و ایجاد تیرگی در رنگ بدن یا سفیدی چشمان است. حسینی افزود: مصرف هندوانه در افرادی که آلرژی یا حساسیت فصلی یا غذایی دارند ممنوع است.



تاریخ : شنبه 27 اردیبهشت 1393
نویسنده : سعید ابدالی
پزشکان معتقدند مبتلایان به آسم به دلیل کمبود ویتامین D‌ و ضعف سیستم ایمنی بدن باید در معرض نور خورشید قرار گیرند. به گفته پزشکان در بدن مبتلایان به آسم سطح ویتامین D پایین است و همچنین سیستم ایمنی بدن آنها از افراد سالم ضعیف‌تر است و به همین دلیل قرار گرفتن در معرض آفتاب به تقویت سیستم دفاعی‌ بدن آنها کمک می‌کند. آسم از التهاب مجاری هوا در ریه‌ها ناشی می‌شود اما در عوض ویتامین D به کاهش التهاب و کنترل علائم آسم کمک می‌کند.

نتایج مطالعات جدید گروهی از پزشکان در کالج سلطنتی لندن نشان داد ویتامین D که از قرار گرفتن بدن در معرض نور خورشید تولید می‌شود بخش بیش‌فعالِ سیستم ایمنی را در مبتلایان به آسم آرام می‌سازد. همچنین در یک مطالعه دیگر که در هند انجام گرفت نقش مولکول‌های ایجادکننده نارسایی در واکنش‌های سیستم ایمنی بدن آزمایش و تاثیر ویتامین D بر سطح مولکول‌های تولیدشده توسط گلبول‌های سفید در مطالعات آزمایشگاهی بررسی شد.

به گفته «نیراج گوپتا» یکی از متخصصان در این مطالعه، ویتامین D سطح مولکول‌های آسیب‌زننده را که توسط گلبول‌های سفید در بدن مبتلایان به آسم تولید می‌شوند کاهش می‌دهد. نیراج گوپتا همچنین گفت: مبتلایان به آسم از «کورتیکواستروییدها»ی استنشاقی استفاده می‌کنند که عوارض جانبی به همراه دارد و موجب می‌شود سطح ویتامین D بدن آنان کاهش یابد به همین دلیل به این بیماران مصرف مکمل‌های ویتامین D توصیه می‌شود.



تاریخ : شنبه 27 اردیبهشت 1393
نویسنده : سعید ابدالی
یوسف نقیایی مدیرگروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: چای سبز همانند چای و سایر نوشیدنی‌ها در گروه متفرقه قرار می‌گیرد و مقدار انرژی آن بسیار ناچیز و به مقدار یک کیلوکالری است. وی ادامه داد: چای سبز بسیاری از ترکیبات چای سیاه از جمله کافئین بالا، تانن‌ها، تئوبورومین، اسیدگالیک و غیره را دارا می‌باشد. وی افزود: مهم‌ترین ماده موثر در چای سبز کاتچین می‌باشد که یک آنتی اکسیدان بسیار قوی و موثر در پیشگیری از بروز سرطان‌ها و آسیب‌های قلبی عروقی می‌باشد.

وی اضافه کرد: چای سبز همچنین دارای پلی فنولهای فراوان بوده که علاوه بر خواص آنتی اکسیدان، خاصیت آنتی باکتریال و ضد عفونت هم دارد. این کار‌شناس تغذیه گفت: چای سبز حاوی فلوئور بالا می‌باشد که نقش مهمی در پیشگیری از پوسیدگی دندان ایفا می‌کند. نقیایی تصریح کرد: چای سبز حاوی موادی است که منجر به فعال شدن آنزیم لیپاز شده و این امر به کاهش تری گلیسرید کمک می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: این نوشیدنی همچنین حاوی موادی است که منجر به کاهش مرگ سلولی ارگان‌های مهم مانند قلب می‌شود و سایر خواص آن شامل کاهش کلسترول خون، کاهش فشار خون، قند خون و پیشگیری از افزایش قندخون و افزایش ایمنی بدن می‌باشد.

مدیرگروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد در مورد منع مصرف چای سبز در افراد مختلف گفت: افرادی که داروهای ضدانعقاد مثل وارفارین استفاده می‌کنند و یا افرادی که عادت به مصرف آسپرین دارند باید از مصرف این نوشیدنی خودداری کنند. همچنین مصرف آن در دوره بارداری و شیردهی طبق نظر و توصیه پزشک و با احتیاط مصرف شود.

منبع : webda.ir


تاریخ : شنبه 27 اردیبهشت 1393
نویسنده : سعید ابدالی
بیماری کبد چرب یکی از بیماری های شایع است که تا حد زیادی به شیوه زندگی افراد بستگی دارد. مصرف الکل، رژیم های غذایی پرچرب و بی تحرکی از عوامل ابتلا به این بیماری هستند. کبد چرب علایم بارزی ندارد و حتی گاهی بدون علامت است اما در صورت عدم درمان منجر به آسیب های کبدی شدید و حتی نارسایی این عضو حیاتی می شود.

تحقیقات جدید در آمریکا نشان می دهند که بیماری کبد چرب یکی از عوامل پرخطر در بروز دیابت نوع 2 محسوب می شود. در حقیقت مطالعات حاکی از این است که  افراد مبتلا به کبد چرب نسبت به افراد سالم، بیشتر احتمال دارد که در طول 5 سال به دیابت نوع 2 مبتلا شوند. محققان دریافتند مبتلایان به کبد چرب 2 برابر بیشتر در معرض ابتلا به مقاومت به انسولین و دیابت نوع 2 قرار دارند.








آخرین مطالب